Recept op basis van cookidoo
Lees je graag af en toe een recept of een plantaardige tip?
Of misschien wil je jouw vegan recepten en tips delen?
Word dan lid van onze facebookgroep Wat vegans (w)eten.
Ingrediënten
- 1 fijn gesnipperde ui
- 1 fijn gehakt knoflookteentje
- ¼ theelepel mosterdpoeder
- ¼ theelepel gemalen kurkuma
- ¼ theelepel komijnpoeder
- ¼ theelepel gedroogde tijm
- ¼ theelepel zout
- ¼ theelepel gemalen zwarte peper
- 1 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepel water
- 70 g rode paprika, zaadjes verwijderd en in stukjes
- 350 g gehakte vaste tofu
- 30 g verse babyspinazieblaadjes, gescheurd
- handvol gesnipperde verse bieslook
- 20 g citroensap
Bereiding
Fruit ui, knoflook en gedroogde kruiden 3 minuten in olie met 2 eetlepels water
Voeg paprika en tofu toe en laat 4 minuten mee bakken
Meng spinazie, bieslook en citroensap onder het “roerei” en laat nog 2 minuten sudderen
Serveer met brood
Reactie schrijven